2020-06-23

“金融科技名家云讲堂系列讲座”第八期 | 金融科技和颠覆时代的领导力

6月24日(本周三),浙江大学国际联合商学院(以下简称“浙大ZIBS”)将继续携手浙江大学互联网金融研究院、钛媒体集团、浙江互联网金融联合会,共同推出“金融科技名家云讲堂”第八期直播。

本期将邀请到万事达卡副主席Ann Cairns、万事达卡高级副总裁Amy Neale、万事达卡亚太区Start Path总监Li Li Ling,分享金融科技和颠覆时代的领导力。届时浙大ZIBS、浙大AIF院长、浙江大学管理学院教授贲圣林,东京大学教授Noriyuki Yanagawa,浙大ZIBS金融专业硕士学术主任陈弘益以及浙江电视台中英双语主持人胡婕也将共同参与讨论。

直播信息

形式:线上视频直播

时间:2020年6月24日(周三)18:00-19:00

语言:英语

主题:《Fintech and the Role of Leadership in Times of Disruption》

概要

MasterCard’s Start Path Global Project was officially launched in 2014 and is committed to supporting innovative companies seeking new-generation business solutions worldwide. In addition to the innovation of the business model itself, their leadership strategy is also indicative of the progress of one of the enterprise's core strategies. In the past few years, the project has successfully helped a group of startups transform their ideas into feasible business models. These models cover a number of technological fields, including artificial intelligence, wearable devices, logistics, and big data, where financial technology (fintech) account for the largest portion. All that to say, the main topic of discussion will be the developmental strategies of leadership in the financial technology industry.

议程

18:00-18:10 嘉宾介绍

18:10-18:40 专题演讲

18:40-19:00 专题讨论

参与方式:扫描下方二维码,关注浙大ZIBS公众号,输入“第八期金融科技名家云讲堂”获得活动直播入口。

扫码加入微信群,抢先了解课堂内容

主讲嘉宾:

Jie Hu

浙江电视台中英双语主持人

浙江大学国际联合商学院 金融专业硕士项目

为适应“双一流”国际化建设战略需要,2018年11月15日,浙江大学在海宁国际校区筹建成立国际联合商学院。ZIBS致力于打造全球化学院和培养新金融新商学人才,以金融科技和国际管理为学科特色,以国际开放办学和名校合作为培养特色,以全英文授课和中外师生同堂为教学特色,以高端企业实习和海外课程实训为实践特色。2020年9月,浙江大学国际联合商学院(简称ZIBS)正式启动金融硕士专业学位(iMF项目),首批招收录取中国学生40人,计划招收国际学生20人。

更多招生信息