2021-11-11

ZIBS BeST项目攻略,同学们快来预约!

亲爱的同学,

你是否在专业课程学习时,期待有人为你答疑解惑

你是否在职业生涯规划时,期待有人为你指点迷津

你是否在科研论文写作时,期待有人为你排忧解难

……

为了营造问有所答、惑有所解的师生互动氛围,营造专业互通、学术交流的学科交叉氛围,ZIBS诚意推出BeST项目。请查收干货满满的BeST攻略!

BeST是什么?

BeST,即Between Students and Teachers,集office hour、workshop、seminar等形式为一体,旨在课堂与论文指导之外、进一步深化师生交流。

What is BeST?

BeST stands for “Between Students and Teachers”. It’s a program you could book office hour, workshop and seminar.

BeST的目标是什么?

BeST的目标不仅可以帮助同学们解决专业课程学习中遇到的问题,通过BeST营造的师生互动和学科交叉氛围,同学们可以增进对学术、行业、职业发展动向的了解。同学们可通过预约系统联络心仪的老师,预约成功后即可与教师进行线下或线上的交流。

The Aim of BeST

The BeST project not only assists students to solve their learning difficulties, but also enhances their understanding of Other Scenario. Students can enjoy a better university life through The ZIBS community. Students can contact and meet their favorable teachers either online or offline, as they successfully make appointment through the reservation system.

BeST的预约流程

01.扫码并提交表单

02.邮件确认

预约成功后,BeST官邮(Zibsbest@intl.zju.edu.cn) 将发送预约成功确认邮件;如有时间和地点变动,以官邮通知为准。

03.问题准备

预约成功后,建议先列出你想要咨询的问题,与老师取得联系,按时赴约!

How to Make a BeST Reservation?

1. Scan the QR code and submit the form.

2. If the booking has been made, (Zibsbest@intl.zju.edu.cn) will inform the appointment teacher with the contact information; The official post will re-appoint the time and place if any alterations are required.

3. Please contact the faculty you have booked after making an appointment. Please list the outline of the content you want to consult before you attend. You should attend the meeting ON TIME!

BeST小提示

预约时间:至少提前3个工作日预约。

单次时长:每次预约时长为40分钟。

交流地点:线下地点为国际校区文理楼3楼学生交流室、1楼学生讨论室、师资办公室等;线上地点为WebEx或腾讯会议。

BeST Tips

Appointment time: please make an appointment three working day in advance.

Duration: each of appointment holds for 40 minutes.

Location: student who are on campus could meet the teaching faculty either in the exchange room on the 3rd floor of the liberal arts building, the student discussion room on the first floor, or teachers’ offices, etc.; online students could participate through WebEx or Tencent.

交流结束后,不要忘记发一封邮件感谢老师!

Don’t forget to appreciate him/her through emails!

期待你的预约!

Looking forward to your appointment!